US aaa United States

Een motor die ze allemaal de baas is.

Harley-Davidson of Bangkok, uw 2018 Custom King. De weg eindigt hier niet, de volgende uitdaging begint in januari 2019.

EERDERE #CUSTOMKINGS

MAAK EEN BUIGING VOOR EERDERE CUSTOM KINGS EN DEELNEMERS

JOUW CUSTOM RIT BEGINT HIER

Kies uit zeven Dark Custom modellen en ontwerp jouw droommotor

MAAK 'M DE JOUWE

Creëer jouw eigen custom bike met onze uitgebreide collectie onderdelen en accessoires.

STEM
Voer je gegevens in om je stem af te ronden.

Meld je aan met Facebook


of
* Verplicht veld
 • *
 • *
 • *
 • *

  Selecteer een land

 • WIL JE DAT EEN VAN ONZE DEALERS JE INFORMEERT OVER CUSTOMIZATION, ONDERDELEN OF ACCESSOIRES?

 • WIL JE OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN OVER HARLEY-DAVIDSON PRODUCTEN, DIENSTEN EN EVENEMENTEN?

  Houd me op de hoogte (graag voorkeuren aanvinken):

 • Ik heb de bijgevoegde privacyverklaring gelezen, begrepen en ik ben ermee akkoord, en ik wil graag op de hoogte gehouden worden

   • *
   • *
   • *
 • Stem nu

Ik ga ermee akkoord dat Harley-Davidson Europe Ltd de persoonlijke gegevens die ik invoer verzamelt, verwerkt, gebruikt en deelt met erkende Harley-Davidson dealers in mijn land en met bedrijven uit de Harley-Davidson worldwide group (hierna: HARLEY-DAVIDSON) zodat deze de informatie kunnen verzamelen, verwerken en gebruiken teneinde mij periodiek reclame van HARLEY-DAVIDSON of erkende dealers te sturen over verhuur, verkoop en marketing van Harley-Davidson motoren, onderdelen, accessoires, andere producten en diensten van HARLEY-DAVIDSON, erkende dealers of licentiehouders; en voor uitnodigingen voor evenementen van en marktonderzoek door bovengenoemde entiteiten. Deze overeenkomst kan op ieder moment ingetrokken worden. Voor intrekking of informatie over hoe HARLEY-DAVIDSON mijn gegevens gebruikt, kan ik contact opnemen met mijn lokale HARLEY-DAVIDSON organisatie, waarvan de gegevens te vinden zijn in de "Hoe neem ik contact op met Harley-Davidson" paragraaf van de Harley-Davidson Privacyverklaring.

Waaronder met Harley-Davidson Inc., H-D U.S.A. LLC, Harley-Davidson Motor Company Group LLC, Harley-Davidson Motor Company Inc, Harley-Davidson Motor Company Operations Inc, Harley-Davidson Dealer Systems Inc. , Harley-Davidson Holding Co. Inc and Harley-Davidson Financial Services Inc, allemaal gevestigd in de VS, en met de Harley-Davidson organisatie in mijn land (vind de gegevens in de Hoe neem ik contact op met Harley-Davidson paragraaf van de Harley-Davidson Privacyverklaring). Het niveau van databescherming in mijn land kan afwijken van dat van EU-standaarden. Harley-Davidson heeft stappen ondernomen om te zorgen dat data die van de EU naar de VS verplaatst worden, beschermd worden in overeenstemming met EU-standaarden.

DEEL DEZE BIKE

BEDANKT VOOR JOUW STEM OP bikename

Onthoud dat iedere bike een stem krijgt, maar dat je meerdere keren kunt stemmen. Deel je favoriete bikes om ze aan de kroon te helpen. De winnaar wordt bekendgemaakt op 23.02.2018.