US aaa United States

VI BER ATT FÅ PRESENTERA NORDENS #CUSTOMKING 2018

Harley-Davidson Kristiansand HAR ERÖVRAT KUNGATRONEN

TIDIGARE #CUSTOMKINGS

BUGA FÖR DEN REGERANDE CUSTOM-KUNGEN OCH ALLA ANDRA DELTAGARE.

DITT CUSTOMBYGGE BÖRJAR HÄR

Välj mellan sju olika Dark Custom-modeller och bygg din egen drömhoj.

DEN KAN BLI DIN!

Specialbygg din egen motorcykel med hjälp av vårt omfattande sortiment av delar och tillbehör.

RÖSTA
Ange de uppgifter som efterfrågas för att avsluta din röstning.

Logga in via Facebook


Eller
* Indikerar obligatoriska fält
 • *
 • *
 • *
 • *

  Välj land

 • VILL DU ATT EN AV VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE SKA KONTAKTA DIG OM ETT CUSTOMBYGGE, RESERVDELAR ELLER TILLBEHÖR?

 • VILL DU BLI KONTAKTAD MED INFORMATION OM HARLEY-DAVIDSONS PRODUKTER, TJÄNSTER OCH EVENEMANG?

  Kontakta mig (kryssa för dina önskemål nedan):

 • Jag har läst, förstått och godtar det bifogade dataskyddsmeddelandet och vill ha information

   • *
   • *
   • *
 • Rösta nu!

Jag godtar att Harley-Davidson Europe Ltd samlar in, bearbetar och använder de personuppgifter som jag lämnar ut till dem och till att dessa uppgifter vidarebefordras till auktoriserade Harley-Davidson-återförsäljare i mitt land och företag i Harley-Davidson worldwide group (hädanefter benämnda HARLEY-DAVIDSON) i den utsträckning de samlar in, bearbetar och använder dessa uppgifter för regelbunden annonsering av HARLEY-DAVIDSON eller auktoriserade återförsäljare för uthyrning, försäljning och marknadsföring av Harley-Davidsons motorcyklar, komponenter, tillbehör, andra varor och tjänster som säljs av HARLEY-DAVIDSON, auktoriserade återförsäljare och licenstagare samt för utskickande av inbjudningar till evenemang och marknadsundersökningar som organiseras och genomförs av ovannämnda enheter. Detta avtal kan upphävas när som helst. Vid upphävande eller i händelse av frågor om hur HARLEY-DAVIDSON använder mina personuppgifter kan jag kontakta närmaste HARLEY-DAVIDSON-företag med hjälp av uppgifterna i avsnittet ”Hur kontaktar man Harley-Davidson?” i Harley-Davidsons dataskyddsmeddelande.

inklusive till Harley-Davidson Inc., H-D U.S.A. LLC, Harley-Davidson Motor Company Group LLC, Harley-Davidson Motor Company Inc, Harley-Davidson Motor Company Operations Inc, Harley-Davidson Dealer Systems Inc., Harley-Davidson Holding Co. Inc och Harley-Davidson Financial Services Inc, vilka samtliga är baserade i USA, och den Harley-Davidson-enhet som ansvarar för mitt land (se avsnittet ”Hur kontaktar man Harley-Davidson?” i Harley-Davidsons dataskyddsmeddelande). Omfattningen av dataskyddet i mitt land är eventuellt inte jämförbart med standarden inom EU. Harley-Davidson har vidtagit åtgärder för att se till att data som överförs från EU till USA hanteras i enlighet med EU-standarder.

DELA DENNA MC

TACK FÖR ATT DU RÖSTADE PÅ bikename

Observera att du kan rösta flera gånger, men bara en gång på varje mc. Dela dina favoriter för att hjälpa dem att erövra kungatiteln. Vinnaren tillkännages den 18.03.2018.